Blogi — Loistokoot

RSS
Zhenzi on loistokokoisten tzäänssi

Zhenzi on loistokokoisten tzäänssi

Saimme joulumallistoon pienen maistiaisen uuden Zhenzi-tuotemerkin vaatteita, jotka on suunniteltu erityisesti isompia kokoja silmällä pitäen. 

Kuulen monesti loistokokoisten naisten kysyvän, että eikö jotakin tuotetta ole isommassa koossa. Valitettavasti joudun usein myöntämään, että ikävä kyllä ei ole, valmistajan koot loppuvat kokoon 42 tai 44.

Mutta nyt on ilouutisia: Zhenzin mallit alkavat meillä siitä, mihin monen muun malliston loppuvat eli koosta 44 aina 56-58 numeroon saakka. Näitä tuotteita kyllä varmasti tahtoisivat myös pienikokoisimmat naiset, kuten minä, mutta kerrankin meidän on tyytyminen johonkin muuhun.

Asiakkaamme Jokisen Jaana astui sopivasti sisälle liikkeeseen, kun olin kevään tuotteita valitsemassa ja saikin toimia sekä mallina että makutuomarina. Jaana ihastui erityisesti Zhenzin takkimalleihin. Olin henkisesti varautunut siihen, etten takkeja osta mutta kun Jaana niitä sovitteli, niin lopputuloksena keväällä tulee tästä mallistosta neljä eri takkimallia tunikoiden ja puseroiden lisäksi.

Jaana tykästyi takkien lisäksi myös malliston rentoon collegehuppariin. Arvottiin vähän, että otetaanko roosa vai musta – kun ei osattu päättää, niin otettiin molemmat.

Zhenziltä tulee myös oma sporttimallisto jollaista on tosi paljon kyselty. Zhenzin mallit ovat nuorekkaita ja raikkaita sekä housut hyvin istuvia. Hintakin pysyy kohtuullisena näissä tuotteissa.

Vielä joudumme tovin näitä herkkuja odottelemaan, mutta fiilistellään edes kuvilla ensi kevääseen saakka. Collegehuppari liikkeestämme jo löytyykin ja se on nettikaupan kuukauden tuote.

Loistokoon naisille

Loistokoon naisille

Tervetuloa FiiniFröökynä verkkokauppaan ja liikkeeseemme Ylistaron Halpa-Aittaan, seuraa myös Facebookia ja Instagramia.

Olen etuoikeutettu, kun saan pukea kaikenikäisiä ja kokoisia naisia. Onnekseni löysin Magnan malliston, jossa on upeita vaatteita kuuteen äksään asti.


Jokaisella naisella on oikeus nauttia värikkäistä ja persoonaan sopivista vaatteista. Olen vaatekauppiaana usein kuullut, kuinka isompien kokojen naiset joutuvat ostamaan vaatteita, joista eivät edes tykkää. Pitää valita sitä, mikä mahtuu päälle. Suomalaiset vaatevalmistajat tekevät kyllä isoja kokoja, mutta kaikilla ei ole varaa maksaa parisataa euroa yhdestä tunikasta. 

Saamme myös palautetta siitä, että bling-blingiä ei löydy riittävästi suuremmista vaatteista. Joskus joku on jopa epäillyt, että me emme vain ota niitä myyntiin. Ei pidä paikkaansa, etsin jatkuvasti ostosreissuillani paikkoja, josta voisin hankkia kimalletta kaikenkokoisten naisten elämään.

Eräs asiakas laittoi minulle joku aika sitten viestin Facebookin kautta ja kysyi, että onko meillä vaatteita loistokoon naisille. Minusta tuo sana on niin ihana, olen aina kammoksunut nimitystä ”isot tytöt”. Kysyin lupaa käyttää nimitystä ja siitä lähtien meillä on ollut vaatteita loistokoon naisille.

 

Kuten esimerkiksi lapualaiselle Katjalle ja hänen tyttärelleen Jonnalle. Katja osallistui meidän privaatti vaateiltaan ja teki minuun vaikutuksen iloisuudellaan ja hyvällä elämänasenteella. Kun sain liikkeeseen Magna-vaatemerkintuotteita, pyysin Katjaa malliksi. Ihanaa, että hän uskaltautui leikkiin mukaan tyttärensä kanssa, saimme upeat mallit esittelemään uutuuksia.

Magnan mallisto on suunniteltu 42 koosta ylöspäin aina 62 saakka. Vaatteet ovat värikkäitä ja naisellisia, niissä on kivoja yksityiskohtia – eivätkä ne ole mitään telttoja. Onnistuneet leikkaukset ja hyvät materiaalit kohottavat mukavasti myös itsetuntoa, ovat hyvää vaateterapiaa. Minusta on palkitsevaa olla auttamassa erikokoisia naisia oikeanlaisten vaatteiden löytymisessä – jokaiselle löytyy kyllä hyvin istuvat vaatteet. Kannattaa käyttää meitä vaatealan ammattilaisia apuna ja sovittaa ennakkoluulottomasti. Näin löytyy itselle sopivin tyyli myös loistokoossa.

Ai niin, melkein unohdin. Eilen varmistui, että ensi syksystä lähtien meillä myydään ZhenZin mallistoa, jota asiakkaat ovat meille pitkään toivoneet.

Viikon asu on Katjan valitsemat pallohousut. Tässä perustelut:

”Ihastuin housuihin, koska niissä on piristävä pienipalloinen kuosi ja ne sopivat arkeen ja juhlaan. Päällä ne ovat ihanan kevyet, joustavat mutta silti ryhdikkäät. Vyötärö nousee kunnolla korkealle. Housut ovat helpot päällä pidettävät. En ollut ennen ajatellut, että housutkin voisivat olla kuosilliset. Yleensä ostan vain tutut ja turvalliset mustat. Isoja kokoja ei usein ole tarjolla kivoissa kuoseissa. Magnan mallisto on mahtava, kivoja värikkäitä vaatteita kaiken kokoisille. On itsetuntoa kohottavaa, kun saa käyttää isona naisena monipuolisesti erilaisia ja erivärisiä vaatteita. Ei kannata piiloutua mustiin vaan tulla rohkeasti ja ylpeästi esiin.”

Uuden Magna-malliston ja kotimaisten merkkien lisäksi valikoimastamme löytyy tanskalainen Ciso, jonka loistokoot ovat erityisesti tänä keväänä olleet kuoseiltaan ihanan raikkaita. Cison mallistoon voit tutustua täällä.

Sain myös ihanan kuvaviestin asiakkaaltamme Tainalta, joka löysi itselleen sopivan asun Magnan valikoimasta. Eikö olekin upea? Haluaisitko sinä olla meidän seuraava kuvamallimme? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä.