50 vuotta muotia

Rohkeita askelia muodin maailmassa

SINIKKA HAUTAMÄKI keksi vuonna 1967, että Ylistarossa oli tarve naisten vaatekaupalle. Päättäväisen naisen yritystoiminta alkoi suurista muovisaaveista, jossa myytiin vaatteita kilokaupalla kotioloista. Lapsilisäsäästöillä hän perusti pienen liikkeen, joka on vuosikymmenten aikana laajentunut merkittäväksi kauppapaikaksi ja matkailunähtävyydeksi. Ylistaron Halpa-Aittaan tulee tämän tästä asiakkaita ostosreissulle yllättymään, sillä 2 500 neliön myymälästä löytyy vaatteita vaativampaankin makuun.

 

YLISTARON HALPA-AITAN on tälle vuosituhannelle luotsannut Sinikan tytär Jaana Hautamäki. Sukkahousulaatikoiden ja rintaliivien seassa yrittäjyyteen kasvanut Jaana lähti laajentamaan yritystoimintaa perinteitä kunnioittaen ja rohkeasti uudistaen. Tänä päivänä Ylistaron Halpa-Aitta ja sen aputoiminimi FiiniFröökynä vaikuttavat liikkeen lisäksi verkkokaupassa, pop up -liikkeinä ja maahantuojana. Suosittuja ovat myös asiakasillat, joita järjestetään erilaisille ryhmille sopimuksen mukaan.

 

LIIKKEESTÄMME LÖYTYY laadukkaita, kotimaisia ja ulkomaisia merkkituotteita naisille (koot 34-56), miehille (koot 48-66) ja lapsille. Toki on myös sitä edullisempaa tavaraa, mistä kaikki sai yli 50 vuotta sitten alkunsa. Legendaarinen Sinikka on edelleen töissä asemapaikallaan kassan takana lähes päivittäin. Siinä hommassa hän on omanlaisensa nähtävyys – kaupan perustaja tekee suvereenisti ainakin kolmea asiaa kerrallaan: puhuu puhelimeen, rahastaa ja huutaa kaupan perälle asiakkaalle tai myyjälle, mistä mitäkin löytyy.

 

TERVETULOA JAANAN mukaan matkalle vaatteiden lumoavaan maailmaan. Hän kiertää ympäri Eurooppaa ostaen vuosikymmenten kokemuksella valituilta toimittajilta vaatteita, jotka tuovat uutta twistiä myös sinun elämääsi. Useimmiten vaatteita on vain muutama kappale/koko, näin kierto on nopeaa ja valikoimassamme on aina jotain uutta ja virkistävää. Seuraa myös Facebookia ja Instagrammia, päivitämme sinne uutuuksia ja löytöjä Jaanan reissuilta. Parhaat viedään heti käsistä, osa ei ehdi verkkokauppaan saakka.

 

VERKKOKAUPPAMME ON rakennettu sillä ajatuksella, että se tuo vipinää mahdollisimman monen suomalaisen naisen arkeen. Jokainen meistä ansaitsee vaatteita, jotka tuovat hänen parhaat puolensa esiin. Me kaikki voimme olla oman elämämme prinsessoja, rokkitähtiä tai ihan mitä vain. Annetaan unelmille siivet ja nautitaan yhdessä vaatteista.

 

ELÄ ROHKEASTI hymyssä suin. Ja muista, että uusi vaate piristää synkimmänkin päivän.