Yritys

ENNEN VANHAAN

Ylistaron Halpa-Aitta on elämys isolla eellä. Liike on perustettu vuonna 1967 jolloin Sinikka Hautamäki ryhtyi myymään vaatteita ensin kilokaupalla suurista muovisaaveista ja sen jälkeen perustamalla lapsilisäsäästöillään pienen liikkeen. Sinikka on edelleen töissä asemapaikallaan kassan takana lähes päivittäin. Siinä hommassa hän onkin se todellinen nähtävyys; kaupan perustaja, joka tekee suvereenisti ainakin kolmea asiaa kerralla: puhuu puhelimeen, rahastaa ja huutaa kaupan perälle asiakkaalle tai myyjälle mistä mitäkin löytyy.
 

TÄTÄ PÄIVÄÄ

Sinikan tytär, Jaana Hautamäki, otti virallisesti ohjat käsiinsä v. 2003 vaikka onkin omien sanojensa mukaan kasvanut sukkahousulaatikoiden ja rintaliivien seassa. Jaana on kehittänyt kauppaa eteenpäin ja nykyisin myyntipinta-alaa on lähes 2500 neliötä. Perinteisen kivijalkamyymälän lisäksi yrityksellä on nettikauppa, tukkumyyntiä sekä aktiivinen pop up konsepti joka kiertää kaksi kertaa vuodessa Pohjanmaan eri paikkakunnilla. Lisäksi järjestämme asiakasiltoja erilaisille ryhmille sopimuksen mukaan.
 

EI NIMI MIESTÄ PAHENNA

Kun Ylistaron Halpa-Aitta perustettiin, samanlaisia ”halpakauppoja” syntyi kuin sieniä sateella. Nimi voi kuulostaa korvaan, varsinkin uusille asiakkaille, vanhanaikaiselta mutta älä kuitenkaan anna nimen hämätä! Nimestä huolimatta liikkeen sisältä löytyy laadukkaita, kotimaisia ja ulkomaisia merkkituotteita mutta edelleen myös sitä edullisempaa tavaraa mistä kaikki sai joskus alkunsa. Virallisen nimen rinnalle on perustettu myös aputoiminimi FiiniFröökynä, jonka avulla tuomme maahan tuotteita ympäri Eurooppaa ja pysymme näin ajan hermolla muotivirtausten suhteen

MITÄ MEILLÄ MYYDÄÄN

Myymälästämme löydät vaatteet naisille, miehille ja lapsille. Oma maahantuontimme takaa sen että mallistot vaihtuvat usein ja uutta saapuu liikkeeseen viikoittain. Naisille löytyy koot 34-56 ja miehille koot 48-66, jokaiselle ikäryhmälle. Myös jo iäkkäämmille ihmisille! Lisäksi valikoimissamme on kankaita, lankoja, päivittäistavaroita, kausituotteita ja sisustustuotteita. Mottomme on edelleen, sitä mitä ei löydy niin tilataan! Olet lämpimästi tervetullut!